ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

 

 

Lämpöä ulkoilmasta

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen - ympäri vuoden, jopa talven kylmissä olosuhteissa. Ulkoilmassa on aina lämpöä, myös miinusasteissa, ja tämä lämpö muunnetaan kompressorin, höyrystimen, elektronisen-paisuntaventtiilin ja kondensaattorin sekä muiden kylmäpiirin komponenttien avulla taloasi ja käyttövettä lämmittäväksi lämpimäksi vedeksi. 

Ilma-vesilämpöpumpulla katetaan lähes poikkeuksetta kaikissa kohteissa myös käyttövesitarve. Tämän johdosta voidaan aina varmistua myös siitä, että ilma-vesilämpöpumppu on tarkoitettu koko talon uudeksi lämmön tuottajaksi.

 

Ilma-vesilämpöpumput myös suuriin kiinteistöihin aina yli 190 kW asti.


Stiebel Eltron WPL 33-57

ASENNUS

Ilma-vesilämpöpumppu sijoitetaan talon ulkopuolelle tukevalle alustalle, jotta lämpöpumppu pysyy hyvässä asennossa vuodenajasta riippumatta ja näin ollen varmistetaan lämpöpumpun moitteeton toiminta kaikissa olosuhteissa.

Asennus ei vaadi porausta tai kaivamista pihassasi. Lämpöpumppu voidaan liittää myös nykyiseen lämmitysjärjestelmään jos halutaan kattaa vain osa kohteen lämmitys energiasta lämpöpumpulla. Näitä kohteita ovat yleisimmin vain isommat kohteet, esim. uimahallit, isot kiinteistöt yms. 
 

SÄÄSTÖT

Ilma-vesilämpöpumpulla pystytään saamaan jopa 60 % säästö lämmityskuluissa! Esimerkiksi Stiebel Eltron WPL18 ilma-vesilämpöpumpulla saavutetaan vielä -15* pakkasessa COP 2,7 joka on ehdottomasti markkinoiden kärkeä.  Referenssi- kohteistamme näet, kuinka asiakkaamme ovat säästäneet ilma-vesilämpöpumpulla.

 

Mikäli kiinnostuit kysy lisää tuotteista ja palveluistamme.

 

 

 

 

Lataa WPL 20-25 tuotetiedot

Lataa esite Mitsubishi Electric