ILMALÄMPÖPUMPUT

 

Ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate on yksinkertainen.

Tekniikka perustuu lämmön keräämiseen ulkoilmasta.

Lämpö luovutetaan sisäilmaan tai käänteisesti ulos, jolloin voidaan viilentää sisäilmaa kuumina päivinä.

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta. Tehokkuuden ansiosta lämmityskustannukset voivat laskea jopa 50 prosenttia, minkä ansiosta ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.

 

Ilmalämpöpumppu valikoimastamme löytyy markkinoiden myydyimmät ja tehokkuudeltaan monia testejä voittaneet maailman tunnetuimmat valmistajat joiden energiatehokkuus ja ratkaisumahdollisuudet ovat suurissa määrin edelläkävijöitä pohjoisissa olosuhteissa.


 

 

 

Thermia Aura - suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin

Thermia Aura on äskettäin kehitetty ilmalämpöpumppu, joka on suunniteltu meidän pohjoismaisiin olosuhteisiin. Tasaisen suorituskyvyn ja älykkäiden toimintojen ansiosta se on erinomainen täydentävänä lämmönlähteenä sekä omakotitaloissa, että vapaa-ajanasunnoissa. Sisäyksikkö on helposti sijoitettavissa esimerkiksi ulko-oven yläpuolelle.

Ilmalämpöpumppu voi jopa puolittaa lämmityskulusi. Säästöjen suuruus riippuu talon koosta, pohjaratkaisusta ja maantieteellisestä sijainnista. Thermia Aura säästää tehokkaasti energiaa aina -30 C asti, jonka ansiosta saat kustannustehokasta lämpöä kun sitä eniten tarvitset. Lämpiminä päivinä Aura myös viilentää talon mukavaksi.  

 

 

 

Bosch-ilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Teholuokat 5-8,5kW

 

 

 

 

 

MITSUBISHI ELECTRIC

Tehokkaat Mitsubishi Electric LN-mallisarjan ilmalämpöpumput ja muut Mitsubishin pumput myös meiltä. Teholuokkia löytyy pienestä mökistä isoon halliin.

 

 

 

Ilmalämpö- ja viilennyslämpöpumput

Emmeti ilmalämpöpumppu valikoima on laaja pienistä taloista isompiin kiinteistöihin.

Hintalaatusuhteeltaan hyvät lämpöpumput sopivat viilennykseen esim. kerrostalohuoneistoissa ja lämmitykseen halleissa aina -20 pakkasasteeseen asti.

Emmeti ilmalämpöpumput mitoitetaan aina huoneiston -tai kiinteistön mukaan.

 

 

 

KYSY TARJOUS

 

 

ILMALÄMPÖPUMPPU MERKIT: