Lämpöä ulkoilmasta

 

Ulkoilma-vesilämpöpumppu toimii samalla periaatteella kuin jo monelle tutut ilmalämpöpumput.

Laitteisto kerää ulkoilmasta lämpöenergiaa talteen muutaman asteen ja tekee siitä kompressorin avulla talon tarvitseman lämmön, joko olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon(esim. patterit) tai uuteen lattialämmitys verkostoon.

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen - ympäri vuoden, jopa talven kylmissä olosuhteissa.

Käyttö on yksinkertaista suomenkielisen ohjausautomatiikan avulla ja sähkönkulutus on todella pientä, jopa 60 % suoraa sähkölämmitystä edullisempaa.

 

 

Erinomainen ratkaisu uuteen -ja vanhaan taloon. Hyvä lämpimän vedentuotto vielä kovemmillakin pakkasilla. Sähkönkulutusta ja taloon tuotettua lämpöä(kWh) voit itse seurata laitteen yksinkertaisesta automatiikasta.

Helppo kytkeä ulkopuoliseen rinnakkaislämmitysjärjestelmään esim. aurinkokeräimiin tai öljypannuun.

Ilma-vesilämpöpumpulla katetaan lähes poikkeuksetta kaikissa kohteissa myös käyttövesitarve. Tämän johdosta voidaan aina varmistua myös siitä, että ilma-vesilämpöpumppu on tarkoitettu koko talon uudeksi lämmön tuottajaksi.

 

 

 

Ilma-vesilämpöpumput omakotitaloihin

Jopa

  • 6 vuoden täystakuu ja 10 vuoden kompressoritakuu
  • Huipputehokas SCOP 4,9
  • Jopa +62 asteista vettä tarvittaessa

 

 

 

Kiinteistöilma-vesilämpöpumput

myös suuriin kiinteistöihin,

aina yli 190 kW asti.

 

Stiebel Eltron WPL 23E x 3, yht. 48 kW


 

ASENNUS

Ilma-vesilämpöpumppu sijoitetaan talon ulkopuolelle tukevalle alustalle, jotta lämpöpumppu pysyy hyvässä asennossa vuodenajasta riippumatta ja näin ollen varmistetaan lämpöpumpun moitteeton toiminta kaikissa olosuhteissa.

Asennus ei vaadi porausta tai kaivamista pihassasi. Lämpöpumppu voidaan liittää myös nykyiseen lämmitysjärjestelmään jos halutaan kattaa vain osa kohteen lämmitys energiasta lämpöpumpulla. Näitä kohteita ovat yleisimmin vain isommat kohteet, esim. uimahallit, isot kiinteistöt yms. 
 

 

 

SÄÄSTÖT

Ilma-vesilämpöpumpulla pystytään saamaan jopa 60 % säästö lämmityskuluissa! Vielä -15 C pakkasessa voidaan tuottaa jopa +55 asteista vettä ja hyötysuhde on lähes 3 COP.

 

Referenssi- kohteistamme näet, kuinka asiakkaamme ovat säästäneet ilma-vesilämpöpumpulla.

 

Mikäli kiinnostuit kysy lisää tuotteista ja palveluistamme.

 

 

KYSY LISÄÄ TAI TILAA ILMAINEN KARTOITUS

 

 

 

Tästä voit ladata esitteitä!

 

Lataa Thermia iTEC esite

 

 

Bosch ilma-vesipumpun valintaopas

Lataa Bosch AW 7000i tuote-esite

Lataa Bosch Split esite

 

 

Lataa WPL 20-25 tuotetiedot

 

 

Lataa esite Mitsubishi Electric