on uusi edistyksellinen vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä joka on suunniteltu parhaalla ammattitaidolla ja parhailla mahdollisilla komponenteilla.


Vesikiertoisialattialämmitysjärjestelmiä sinulla on mahdollisuuus valita kahdesta erilaisesta kokonaisuudesta.

Lattialämmitys on ehdottomasti suosituin lämmitysmuoto uudisrakentamisessa, niin pientaloissa kuin suuremmissakin kiinteistöissä.

Lattialämmitys tarjoaa parhaan energiatehokkuuden. Sen on lämmön tasaisuuden, vedottomuuden ja huolettomuuden ansiosta erinomainen vaihtoehto, niin uudis-, kuin saneeraus kohteissakin.
 

Laatua

EMMETI- Group on jo vuonna 1974 perustettu yritys joka alkoi luoda omia ajatuksia lämmitysjärjestelmiin ja on näinä vuosina noussut ehdottomasti koko maapallon ehdottomiin menestyjiin. Niin Euroopassa kuin Amerikan pohjois- ja eteläosissa EMMETI on vahvasti menestynyt muuta myös valmistautunut jopa Kiinan markkinoille jonne ei eurooppalaisen ole helppo mennä lämmitys ja jäähdytys asioissa.  Näillä kokemuksilla ja ammattitaidolla voimme varmistua tuotteen moitteettomaan ja vuosikymmeniä kestävään laatuun.


ASENNUS JA TOIMITUS

Lattialämmitys tehdään aina 5-kerros komposiitti putkella, joka on ehdottomasti kaikkein turvallisin ja helpoin tapa toteuttaa. Komposiitti putki on erittäin helppo asentaa ja samalla säästytään monesta turhasta työvaiheesta joita normaali muoviputki vaatii. Jakotukit ovat valettuja niklatusta messingistä valmistettuja ja niiden mukana tulee aina kaikki tarvittavat säätölaitteet ja sulut sekä toimilaitteilla ja termostaateilla varusteltuina. Termostaatteja on tarjolla useampaa mallia, niin kosketusnäytöllisiä kuin ihan perinteisiä elektronisia termostaatteja.

BlueLine- lattialämmitys räätälöidä juuri asiakkaan tarpeita kunnioittaen joko valmiiksi paikalleen asennettuna design- kosketusnäyttö termostaateilla tai pelkkänä tarvike toimituksena reunanauhoineen ja muine tarvikkeineen, jolloin asennuksen voi suorittaa ihan itse.

 

5-kerros muovi/alumiini/muovi komposiittiputki                

 

 

Termostaatti

 

Täydellinen rosterinen jakotukki, missä on piirikohtaiset linjasäätöventtiilit, syöttösulut ja lämpömittarit, täyttönipat, sekä automaattiset ilmauskellot.

 

 

BlueLine tarjoaa myös saneeraajalle oivan ratkaisun UUDESTA TM3 sekoitusryhmästä, joka voidaan liittää vanhan lämmityksen (vesikiertopattereiden) rinnalle ohjaamaan uutta vesikierto lattialämmitystä.                           

 

Lataa tuotteen esite tästä!